Cikkszám ÖKM-1 Kategória Címke

Önszeretet könyv és munkafüzet

4490 Ft

Az önszeretet könyv és munkafüzet egy útmutató, amely az önfelfedezés, az öngyógyítás és az önszeretet mélyreható útjára indít. Végig vezet egy erőt adó folyamaton, hogy felszabadítsd valódi potenciálodat és elfogadd a szeretetet, amit megérdemelsz.

Fedezd fel az önszeretet átalakító erejét ezzel a kiadványunkkal, amelyet úgy terveztünk, hogy segítsen meggyógyítani elmédet, testedet és lelkedet.

Mit találsz a kiadványban?

Találd meg az igazi éned: Szerezz betekintést az önfelfedezésbe, és tanuld meg, hogyan kapcsolódhatsz autentikus énedhez, megalapozva ezzel egy céllal és boldogsággal teli életet.

Szembesülj az árnyékaiddal: Merülj el mélyen az önszeretetben azáltal, hogy megérted és foglalkozol belső félelmeiddel és kétségeiddel, lehetővé téve, hogy elengedd azokat az érzelmi terheket, amelyek eddig visszatartottak.

Építs egy erős önszeretet alapot: Fedezz fel gyakorlati stratégiákat és gyakorlatokat az önszeretet ápolására, az önbecsülésed növelésére és az önértékelésed mély érzésének elősegítésére.

Alternatív önszeretet stratégiák: Fedezd fel az önszeretet technikák széles skáláját, lehetővé téve, hogy kiválaszthasd, mi az, ami a leginkább rezonál veled, létrehozva ezzel az önelfogadáshoz vezető személyre szabott utat.

Az önbecsülés pszichológiája: Értsd meg az önbecsülés összetettségét és a mögötte álló tudományt, mélyebb perspektívát kínálva neked az önszeretethez vezető utadon.

Gondolataid és érzelmeid elsajátítása: Tanulj meg ügyesen navigálni gondolataiddal és érzelmeiddel, uralni a negativitást és ápolni a pozitív gondolkodásmódot.

Kreatív önszeretet-erősítők: Fedezd fel az egyedi és élvezetes módszereket, amelyekkel beillesztheted az önszeretetet a mindennapi életedbe, biztosítva, hogy az utad egyszerre legyen teljes és szórakoztató.

Munkafüzet feladatai szintén segítenek az önszeretet fejlesztésében.